Behandelingen2019-01-07T12:25:47+00:00
Behandelingen | Schoonheidssalon Elise

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten, roken en zonlicht sporen achterlaat op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe, het is een absolute noodzaak! Klik voor meer informatie.

KLIK HIER
Behandelingen | Schoonheidssalon Elise

PEDICURE

voeten hebben het zwaar te voorduren, toch worden ze vaak vergeten. Het is belangrijk om bij klachten het eelt, likdoorns, ingroeiende nagels goed en op een professionele manier te laten verwijderen en schoon te houden. Ik werk met een nat-frais techniek.

KLIK HIER
Behandelingen | Schoonheidssalon Elise

MANICURE

Wie wil er geen mooie handen en nagels? Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje! Voor optimale verzorging van de handen en nagels heeft Elise de oplossing. Door een manicurebehandeling van Elise zijn verzorgde handen en nagels in een handomdraai mogelijk.

KLIK HIER
Ontharen | Schoonheidssalon Elise

ONTHAREN

Voor ontharen kunt u bij ons een hars behandeling ondergaan. Daarnaast brengen wij verzorgende producten aan om irritatie zoveel mogelijk te voorkomen. De volgende dag heeft u een fluweel zachte huid waarvan u extra lang van kunt genieten. Plan vandaag nog uw afspraak in.

KLIK HIER
Massage | Schoonheidssalon Elise

MASSAGE

Massage is een perfect middel om lichaam en geest te ontspannen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd om opgehoopte afvalstoffen af te voeren. Geniet van een heerlijke lichaamsmassage en laat geest en lichaam helemaal tot rust komen!

KLIK HIER
Behandelingen | Schoonheidssalon Elise

LICHAAMSPAKKING

Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer 1 uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden en verzorgen. Na ongeveer 30 minuten voelt u zich weer als herboren.

KLIK HIER