Nouvital Cosmetics2019-01-07T12:25:46+00:00

Nouvital Cosmetics

In Schoonheidssalon Elise wordt gewerkt met de producten van Nouvital. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij. Om allergieproblemen zo veel mogelijk te vermijden wordt er met allergeenvrije parfums gewerkt en wordt er ook geen gebruik gemaakt van lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie). Minerale oliën zijn vervangen door een component. Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter.

De huidverzorginglijn van Nouvital is zeer uitgebreid, van de dagelijkse reiniging tot de luxe producten zoals bijvoorbeeld de heerlijke hals en decolleté crème. Nouvital, en daarmee Schoonheidssalon Elise, heeft voor ieder huidtype de juiste verzorgingsproducten in huis om deze in optimale conditie te krijgen en te houden. Zowel de oudere als de jonge huid zullen deze, op u afgestemde, producten als een weldaad ervaren.

Voor het lichaam werk ik met Van Ginkel’s Deze producten zijn ook dierproef en allergie vrij. Het zijn heerlijk zachte producten met veel actieve werkstoffen die de huid ten goede komen.

Kortom, Schoonheidssalon Elise heeft voor ieder wat wils tijdens de behandelingen, maar ook voor het thuisgebruik kunt u deze producten kopen bij schoonheidssalon Elise.

Klik hier voor meer informatie

Nouvital Cosmetics | Schoonheidssalon Elise