Producten2020-12-31T13:52:46+00:00

Nouvital Cosmetics

Bij Schoonheidssalon Elise wordt gewerkt met de producten van Nouvital. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij. Om allergieproblemen zo veel mogelijk te vermijden wordt er met allergeenvrije parfums gewerkt en wordt er ook geen gebruik gemaakt van lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie). Minerale oliën zijn vervangen door een component. Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter.

De huidverzorginglijn van Nouvital is zeer uitgebreid, van de dagelijkse reiniging tot de luxe producten zoals bijvoorbeeld de heerlijke hals en decolleté crème. Nouvital, en daarmee Schoonheidssalon Elise, heeft voor ieder huidtype de juiste verzorgingsproducten in huis om deze in optimale conditie te krijgen en te houden. Zowel de oudere als de jonge huid zullen deze, op u afgestemde, producten als een weldaad ervaren.

Voor het lichaam werk ik met Van Ginkel’s Deze producten zijn ook dierproef en allergie vrij. Het zijn heerlijk zachte producten met veel actieve werkstoffen die de huid ten goede komen.

Kortom, Schoonheidssalon Elise heeft voor ieder wat wils tijdens de behandelingen, maar ook voor het thuisgebruik kunt u deze producten kopen bij schoonheidssalon Elise.

Klik hier voor meer informatie

Salonnepro

Onze producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

Onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

WE LOVE
Animals, pet them, not test them
Parabenenvrij
Vegan
Sulfaatvrij
Vrij van microplastics
Siliconenvrij
Phthalatenvrij
Natural & organic!

ONZE INGREDIËNTEN

Wij houden van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft! Ingrediënten waar wij van houden en veel mee werken zijn:

Plantaardige oliën en boters
– Shea butter (Butyrospermum Parkii)
– Olive oil (Olea Europaea)
– Jojoba oil (Simmondsia Chinensis)
– Sunflower oil (Helianthus Annuus)
– Rosa Canina oil
– Apricot oil (Prunus Armeniaca)
– Squalane
– Avocado oil (Persea Gratissima)

Vitaminen
– Tocopherol (vitamine E)
– L-Ascorbic Acid (vitamine C, bioactieve vorm)
– Ethyl Ascorbic Acid (vitamine C)
– Panthenol (pro-vitamine B5)
– Niacinamide (vitamine B3)
– Retinyl Palmitate (vitamine A)

Plantaardige extracten
– Aloe Vera juice
– Sodium Hyaluronate
– Cylindrotheco Fusidormis algae extract
– Spirulina algae extract
– Carrot extract (Daucus Carota)
– Sea Buckthorn extract (Hippophae Rhamnoides)
– Chamomile extract (Chamomilia Recututa Matricaria)
– Rosemary extract (Rosmarinus Officinalis)
– Blackcurrant extract (Ribes Nigrum)

Peptiden en actives
– 
Matrixyl 3000 ®
– 
Idealift ®
– Matrixyl Synthe’6 ®
– Argireline ®
– Haloxyl ®
– Benzoyl Peroxide (liposoom ingekapseld)
– Salicylic acid

Nouvital Cosmetics | Schoonheidssalon Elise